Mrs Chenta

Mrs Chenta
Nothing last forever. So laugh it off, take chances & never have regrets, because at one point. Everything you did was exactly what you wanted.I JUST DO what i want , ITS NOT ABOUT what people are saying. ITS ABOUT ME.read at ur own risk.

22 May 2011

perkahwinan tema arabian nite. ala-ala arab.

ramai sekarang yang kawen buat tema ala-ala arabian gitu. cantik! memang cantik! yang bertunang pun ade. arabian punya tema memang menjadi pilihan dan tengah hot gitu sekarang ni.. mungkin sebab pemilihan warna. warna yang terang, campur-campur.. ohhh siapa yang tidak suka???




subhanaallah, cantik bukan???  i heart this!!!ini yang dibuat dalam khemah... dalam bangunan pun boleh cuma tambahkan aje scallop dan buat khemah cantik mcm ni. meletopp!!!







yang ini pun. cantikkan??? duduk bersimpuh dengan tetamu yang bergaya ala-ala arab semuanya.. fuhhh~







yang ni tema arabnya xnampak sangat. ala-ala tu ade. mungkin untuk menampakkan lagi arab pihak pengantin pasang lagu-lagu arabic mungkin. tema pakaian mungkin. dan lain-lain lagi yang penting kena kreatif.







yang ini versi arab yang mewah . cantik. memang cantik tapi nampak macam penuh sangat... well. not bad! ^^







yang ni pula suweet gitu... simple and nice. adore this!



ade sape-sape nak buat tema arab ker??? merancang dari awal.. wajibbb. bnyak tau nak kena pikir, dari segi, pelamin, pakaian, mekap, lagu, kad kawen, makanan, even perkara kecik yang kita anggap remeh tu juga agak penting sebenarnya. 


kawen sekali seumur hidup. ape salahnya bukan????



6 comments:

cik nani said...

yg first sgt2 cantik..kene cari anak datuk la klw nk buat mcm tu..haha~

EZAN IDMA said...

waa. nak kawen nati nak wat cmni lah. hehe tp calon tade :p

Liyana Aziz said...

aiyak, x mampu la kak yana nak buat cenggini,, kikikikiki... tapi cantikkan.. mood nak ala2 nur kasih tu.. bhahahahahah

sharifahzakiah said...

cntik gilaaaaa ! huhuhu

shu said...

saye nak..myb...insyaAllah... request dari abah tau....hehehe...

mrs chenta said...

shu: nanti kita nak tolong!!!!! kita suka sgt!! no worries..free of charge.ahhaha